Oranjevereniging Follega/Eesterga

Oranjevereniging Follega/Eesterga is dé gezellige club die de dorpen Follega en Eesterga in Friesland verbindt! We zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor allerlei leuke activiteiten.

Om de twee jaar zetten we het dorp op z’n kop met ons fantastische dorpsfeest. Dit is een feest waar iedereen naar uitkijkt! Daarnaast organiseren we jaarlijks of tweejaarlijks een gezellige buurtbarbecue, een sjoelcompetitie en een avondje bowlen. Tussendoor hebben we ook leuke extraatjes, zoals een bingo-avond of gezamenlijk kijken naar spannende voetbal- of Formule 1-wedstrijden.

Bij Oranjevereniging Follega/Eesterga is er altijd wel iets te beleven. We streven naar een hechte gemeenschap waarin iedereen zich betrokken en gezellig voelt. Kom gerust eens langs en feest met ons mee!

Contributie

De contributie van de vereniging is een jaarlijkse bijdrage die aan het begin van het jaar kan worden overgemaakt. Als lid zijnde krijg je hier een bericht van via de bestuursleden. De contributie kost:

€ 15,- per gezin

+ € 5,- per kind ouder dan 18 jaar

Leden maken zelf dit bedrag over naar het rekeningnummer van de Oranjevereniging. Vaak wordt het nummer vermeld bij het bericht over de contributie. Heb je het rekeningnummer niet? Geef dit dan aan bij één van de bestuursleden.